Vítáme Vás na stránkách E-shopu firmy AVE servis - Jak se Vám líbí nový grafický styl

Líbí se Vám nový E-shop ?
ANO
69/74 (93%)
NE
5/74 (7%)
počítadlo přístupů
online: 0
dnes: 150
týden: 564
celkem: 93166

Více informací o naší firmě získáte na těchto stránkách

Pokud máte zájem o bazarové zboží z různých odvětví elektroniky, či nadnormativní zásoby součástek a náhradních dílů, koukněte zde na náš BAZAR na stránkách naší firmy. Najdete zde i mnoho dalších užitečných informací z oblastí elektroniky.

Oficiální stránky Fy ISKRA anténní technika, Slovinsko (Slovenia)

Katalog Antén, elektroniky a přístušenství ISKRA pro rozhlasový, televizní a datový příjem v PDF ke stažení.

NEW katalog Anténní techniky ISKRA pro příjem Lte v PDF ke stažení.

Jako TOP Partner SKYLINKu vám nabízíme veškeré služby (aktivace karet, úhrada předplatného přímo na naší prodejně s okamžitou aktivací, probíhající akce, smlouvy, instalace a servis,...) - veškeré aktuální informace jsou na stánkách SKYLINKu. Informace o zpětném přehrávání a příjmu až na čtyřech zařízeních současně najdete na Skylink LIVEtv. Tuto aplikaci najdete ve většině nových televizorů Smart či Android, nebo využít aplikací a sledovat v PC či mobilních telefonech. Variantou jsou také různé multimediální boxy k TV.

Otázky a odpovědi příjmu, dekódování a dekódovacích karet SKYLINK

 

Nový program Nova Lady

18. 10. 2021, 22:24

Nova Lady startuje. Kde a jak ji naladit?

Na český televizní trh vstupuje nový tématický kanál. Skupina Nova dnes 18.10.2021 spouští nový lineární kanál s názvem Nova Lady. jak již název napovídá, cílovou skupinou bude ženské publikum, které se může těšit na seriály, filmy, reality show, včetně pořadů z produkce Novy.

Nova Lady divákům přinese americký televizní seriál z lékařského prostřední Dobrý doktor, společenské drama Panství Downton. Na své si přijdou i fanoušci reality show. Nova Lady chystá populární americkou reality show Vítejte doma, která se zaměřuje na renovace obydlí. Páteční a víkendové večery na Nova Lady budou patřit dramatické tvorbě - filmům některých žánrů jako je thriller, romantika, komedie i dramata.

Na Nova Lady se z programu Nova Gold přesunou populární pořady vlastní produkce Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice.

Hlasy nové stanici Nova Lady propůjčili Martina Šťastná a Vasil Fridrich.


Jak naladit nový kanál Nova Lady

Nová stanice Nova Lady se objevila se zkušební promo smyčkou v pozemním vysílání již 20. září 2021. Tedy přesně 4 týdny před plánovaným startem stanice. Stanice je šířena v rozlišení 960x540 v kodeku HEVC (H.265) a se zvukem ve formátu HE-AAC.

Stanice se v některých případech objevila automaticky v seznamu nově nalezených programů. V případě, že stanici divák v seznamu nenalezl, doporučuje se provést nové ruční, případně automatické vyhledávání. Nova Lady vysílá jako většina volných programů skupiny Nova v celoplošné DVB-T2 síti (multiplex 24) u operátora Digital Broadcasting. Pokud tedy divák má možnost příjmu stanic jako Nova Action, Nova Fun či Nova Gold, naladí na klasickou pozemní anténu i novou stanici Nova Lady.

Vedle pozemního vysílání je stanice Nova Lady dostupná u některých operátorů placené televize. V závislosti na dohodě se skupinou Nova na komerčních podmínkách.

V době publikování zprávy stanice zatím nebyla v nabídce žádné satelitní platformy. Stanici najdou diváci v některých OTT a IPTV platformách. Zařazení již potvrdil provozovatel služby SledovaniTV.cz.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:

X

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

Souhlasím
Upravit mé předvolby
Odmítám