Vítáme Vás na stránkách E-shopu firmy AVE servis - Jak se Vám líbí nový grafický styl

Líbí se Vám nový E-shop ?
ANO
69/74 (93%)
NE
5/74 (7%)
počítadlo přístupů
online: 1
dnes: 122
týden: 279
celkem: 92881

Více informací o naší firmě získáte na těchto stránkách

Pokud máte zájem o bazarové zboží z různých odvětví elektroniky, či nadnormativní zásoby součástek a náhradních dílů, koukněte zde na náš BAZAR na stránkách naší firmy. Najdete zde i mnoho dalších užitečných informací z oblastí elektroniky.

Oficiální stránky Fy ISKRA anténní technika, Slovinsko (Slovenia)

Katalog Antén, elektroniky a přístušenství ISKRA pro rozhlasový, televizní a datový příjem v PDF ke stažení.

NEW katalog Anténní techniky ISKRA pro příjem Lte v PDF ke stažení.

Jako TOP Partner SKYLINKu vám nabízíme veškeré služby (aktivace karet, úhrada předplatného přímo na naší prodejně s okamžitou aktivací, probíhající akce, smlouvy, instalace a servis,...) - veškeré aktuální informace jsou na stánkách SKYLINKu. Informace o zpětném přehrávání a příjmu až na čtyřech zařízeních současně najdete na Skylink LIVEtv. Tuto aplikaci najdete ve většině nových televizorů Smart či Android, nebo využít aplikací a sledovat v PC či mobilních telefonech. Variantou jsou také různé multimediální boxy k TV.

Otázky a odpovědi příjmu, dekódování a dekódovacích karet SKYLINK

 

Prima Show startuje. Jak ji naladit?

24. 10. 2021, 22:14

Televizní skupina Prima spouští na českém trhu v pořadí desátý lineární kanál, který zaplní mezeru v nabídce žánrů. Stanice se bude zcela věnovat žánru reality show a to jak domácí, tak i zahraniční produkce. Program startuje v pondělí 25.10.2021.

Společnosti FTV Prima se podařilo přijít na trh s obsahem, na který není zcela zaměřená žádná volně vysílaná stanice či placený program - reality show. Hlavními hrdiny nové stanice s názvem Prima Show jsou lidé, kteří se účastní různých soutěží tohoto typu.
Divákům má Prima Show co nabídnout. Z domácí produkce půjde o druhou řadu úspěšné reality show Like House, televizní seznamky Farmář hledá ženu a První večeře, módní show Královny butiků, cestu za změnou životního stylu Tlouštíci.

Ze zahraničních formátů se na Prima Show objeví britská reality show za změnou vizáže O 100% hezčí a Mistři šokujících proměn, americkou verzi Výměny manželek, britskou show s odbornicemi na čistotu Máte doma uklizeno? či australská reality show Krásky a šprti, kde deset krásek a šprtů se pokusí vytvořit zamilované páry a řada dalších pořadů.

Jak naladit Prima Show?

Stanice je od svého spuštění dostupná divákům na klasickou pozemní anténu v rámci celoplošné DVB-T2 sítě společnosti České Radiokomunikace (multiplex 22). Stanici se již v minulých dnech objevila automaticky na pozici "Test 2", pokud se tak nestalo, stačí provést ruční či automatické vyhledávání. V zásadě platí, že kdo může na pozemní anténu přijímat hlavní kanál TV Prima a další její tématické stanice, naladí i nový program, neboť vysílá ve stejném multiplexu a tedy má stejnou dostupnost.

Jiná situace je u provozovatelů placených televizních platforem, kde se program nemusí objevit automaticky v den startu spuštění stanice ale klidně i s několikadenním zpožděním. Výjimečně i po několika měsících. Vše totiž záleží na dohodě provozovatele stanice s televizním operátorem. Zařazení programu do nabídky pay-tv operátorů tedy není automatické.

obrázek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nový kanál Prima Show zatím není zařazen do nabídky žádné satelitní platformy.

FTV Prima v Česku aktuálně provozuje 9 lineárních kanálů - hlavní stanici TV Prima, tentýž program s časovým posunem Prima +1 a tématické programy - mužský Prima COOL, ženský Prima LOVE, dokumentární Prima ZOOM, filmový kanál Prima MAX, krimi stanici Prima KRIMI, zpravodajský kanál CNN Prima NEWS, hvězdný kanál Prima STAR a také mezinárodní kanál Prima PLUS, který se vysílá na Slovensku.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:

X

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

Souhlasím
Upravit mé předvolby
Odmítám