Vítáme Vás na stránkách E-shopu firmy AVE servis - Jak se Vám líbí nový grafický styl

Líbí se Vám nový E-shop ?
ANO
69/74 (93%)
NE
5/74 (7%)
počítadlo přístupů
online: 1
dnes: 83
týden: 498
celkem: 93100

Více informací o naší firmě získáte na těchto stránkách

Pokud máte zájem o bazarové zboží z různých odvětví elektroniky, či nadnormativní zásoby součástek a náhradních dílů, koukněte zde na náš BAZAR na stránkách naší firmy. Najdete zde i mnoho dalších užitečných informací z oblastí elektroniky.

Oficiální stránky Fy ISKRA anténní technika, Slovinsko (Slovenia)

Katalog Antén, elektroniky a přístušenství ISKRA pro rozhlasový, televizní a datový příjem v PDF ke stažení.

NEW katalog Anténní techniky ISKRA pro příjem Lte v PDF ke stažení.

Jako TOP Partner SKYLINKu vám nabízíme veškeré služby (aktivace karet, úhrada předplatného přímo na naší prodejně s okamžitou aktivací, probíhající akce, smlouvy, instalace a servis,...) - veškeré aktuální informace jsou na stánkách SKYLINKu. Informace o zpětném přehrávání a příjmu až na čtyřech zařízeních současně najdete na Skylink LIVEtv. Tuto aplikaci najdete ve většině nových televizorů Smart či Android, nebo využít aplikací a sledovat v PC či mobilních telefonech. Variantou jsou také různé multimediální boxy k TV.

Otázky a odpovědi příjmu, dekódování a dekódovacích karet SKYLINK

 

Skylink upozorňuje na přeladění JOJ Family HD a WAU HD

28. 06. 2022, 13:35

Skylink upozorňuje na přeladění JOJ Family HD a WAU HD

28.06.2022

Dva televizní kanály z hlavní nabídky operátora satelitní platformy Skylink mění vysílací frekvenci. Přeladit své přístroje musejí jak zákazníci v Česku, tak i na Slovensku.

Přeladění se týká dvou programů skupiny JOJ - konkrétně JOJ Family HD pro diváky v Česku a WAU HD na Slovensku. Obě stanice se již dva týdny vysílají na nových vysílacích parametrech a další dva týdny ještě budou. Nicméně diváci jsou nyní informováni o nutnosti včas přeladit své set top boxy, eventuálně televizory na nové parametry, aby nepřišli o své oblíbené programy a pořady. Přeladění se bezprostředně týká jen diváků, kteří používají set top box bez funkce FastScan, kteří si musí programy z nových parametrů doladit ručně zadáním níže uvedených parametrů multiplexu. Ostatní diváci se o přeladění svého přijímače nemusejí starat - přístroj si sám načte nejnovější kanálovou mapu provozovatele.

O nutnosti přeladění přístroje upozorňuje operátor platformy Skylink, společnost M7 Group, člen CANAL+ prostřednictvím elektronického programového průvodce (EPG), kde je místo běžného programu vložena následující informace (na programu JOJ Family HD, podobný text ve slovenštině je umístěn na WAU HD):

"Do 12. 7. 2022 přelaďte satelitní přijímač! Instrukce: www.skylink.cz/preladeni. Nové parametry: Satelit - Astra 23,5°E; Kmitočet - 12070 MHz; Polarizace - Horizontální; FEC - 3/4; Symbolová rychlost - 27500 Ks/s; Norma - DVB-S/QPSK".

O nových parametrech informuje Skylink také prostřednictvím upraveného názvu programových pozic stanic, které mají příponu "_PRELADTE", tedy do tvaru "JOJ Family HD_PRELADTE", resp. "WAU HD_PRELADTE". Je to další způsob, jak diváci rozpoznají, zda přijímají stanici ze správné frekvence.
 

nové technické parametry - JOJ Family HD, WAU HD:


satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 12,070 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
modulace: QPSK

JOJ Family HD.
service ID: 13136
video PID: 3210 (MPEG-4/HD)
audio PID: 3220 (MPEG, česky), 3221 (MPEG, původní)
CA systémy: Irdeto (CAID 0D96, 0624, 0653), Conax (CAID 0B02), Viaccess (CAID 0500, provider id 051910), Nagra MA (CAID 181D)

WAU HD.
service ID: 13135
video PID: 3110 (MPEG-4/HD)
audio PID: 3120 (MPEG, slovensky), 3121 (MPEG, původní)
CA systémy: Irdeto (CAID 0D96, 0624, 0653), Conax (CAID 0B02), Viaccess (CAID 0500, provider id 051910), Nagra MA (CAID 181D)

Souběžná distribuce JOJ Family HD a WAU HD na starých a nových parametrech bude probíhat do 12.7.2022. Po tomto datu bude vysílání těchto dvou stanic na kmitočtu 11,973 GHz ukončeno. Kapacita bude uvolněna pro další chystané projekty společnosti M7 Group. Připomeňme, že provozovatel platformy Skylink připravuje pro diváky v České republice a na Slovensku exkluzivní sportovní program CANAL+ Sport, který bude novým domovem pro přenosy z anglické fotbalové Premier League.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:

X

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

Souhlasím
Upravit mé předvolby
Odmítám