Vítáme Vás na stránkách E-shopu firmy AVE servis - Jak se Vám líbí nový grafický styl

Líbí se Vám nový E-shop ?
ANO
69/74 (93%)
NE
5/74 (7%)
počítadlo přístupů
online: 1
dnes: 5
týden: 538
celkem: 92331

Více informací o naší firmě získáte na těchto stránkách

Pokud máte zájem o bazarové zboží z různých odvětví elektroniky, či nadnormativní zásoby součástek a náhradních dílů, koukněte zde na náš BAZAR na stránkách naší firmy. Najdete zde i mnoho dalších užitečných informací z oblastí elektroniky.

Oficiální stránky Fy ISKRA anténní technika, Slovinsko (Slovenia)

Katalog Antén, elektroniky a přístušenství ISKRA pro rozhlasový, televizní a datový příjem v PDF ke stažení.

NEW katalog Anténní techniky ISKRA pro příjem Lte v PDF ke stažení.

Jako TOP Partner SKYLINKu vám nabízíme veškeré služby (aktivace karet, úhrada předplatného přímo na naší prodejně s okamžitou aktivací, probíhající akce, smlouvy, instalace a servis,...) - veškeré aktuální informace jsou na stánkách SKYLINKu. Informace o zpětném přehrávání a příjmu až na čtyřech zařízeních současně najdete na Skylink LIVEtv. Tuto aplikaci najdete ve většině nových televizorů Smart či Android, nebo využít aplikací a sledovat v PC či mobilních telefonech. Variantou jsou také různé multimediální boxy k TV.

Otázky a odpovědi příjmu, dekódování a dekódovacích karet SKYLINK

 

Multiplex 24 s novými vysílači v Praze

01. 09. 2022, 13:43

Televizní programy DVB-T2 multiplexu 24 se budou vysílat z dalších vysílacích stanovišť na území hlavního města. Společnost Digital Broadcasting začne během září vysílat ze tří nových vysílačů v Praze.

Ve čtvrtek 1.9.2022 uvede do provozu vysílače City Tower a Zličín a rozšíří stávající jednofrekvenční vysílací síť (SFN) multiplexu 24 na K42 o další vysílače. Ve druhé polovině září bude zprovozněn i třetí vysílač Malešická.

Z pohledu technických parametrů a výkonu bude vysílač City Tower na Pankráci vysílat s vertikální polarizací a výkonem ERP 10 kW. Vysílač Zličín bude mít naopak horizontální polarizaci se stejným výkonem.

Chystaný vysílač Malešická bude v horizontální polarizaci s výkonem 490 Wattů ERP.

Pokrytí pro Prahu bude celkově zajišťovat 6 vysílačů - většina 10 kW, dva z nich s vertikální polarizací, ostatní s horizontální. S novými vysílači se zlepší pokrytí západní a jihovýchodní části Prahy a jejího nejbližšího okolí.
 

Region Stanoviště Kanál Polarizace ERP
Praha Ládví 42 H 19,952 kW
Praha Novodvorská 42 H 10 kW
Praha ÚTB 42 V 10 kW
Praha City Tower 42 V 10 kW
Praha Zličín 42 H 10 kW
Praha Malešická 42 H 490 W


▲ Tabulka č. 1 - Stávající i chystané vysílače DVB-T2 multiplexu 24

DVB-T2 multiplex 24 provozuje společnost Digital Broadcasting. Svým signálem pokrývá 97,6 procent území České republiky.

Aktuální programová nabídka multiplexu 24:

Celoplošné:
TV Nova, Nova Action, Nova Fun, Nova Gold, Nova Lady, JOJ Family, Paramount Network, RELAX, REBEL, CS Mystery, ABC TV, SPORT 5, ŠLÁGER MUZIKA, Televize přes anténu a Nickelodeon Ukraine Pluto TV.

Regionální (v Praze a v příslušných regionech):
JTV, ZAK TV, rtm plus Liberecko, V1, Info TV Brno a Jižní Morava, TV MORAVA, POLAR HD, LTV PLUS, TVS, PRAHA TV, TV BRNO 1, i-Vysočina.cz a Ústecká TV.

Rozhlasové programy:
Radio Čas, Radio Čas Rock a Radio Dálnice.

Zahájením vysílání 3 nových lokalit chceme pro diváky v Praze vytvořit příjmově ještě příznivější podmínky naší vysílací sítě Multiplex 24. Konkrétně z naší nové pražské dominanty City Tower mimo jiné pro území Nuslí a jihovýchodního okolí Prahy a lokalit Zličín a Malešická. Zároveň však i nadále pokračujeme v naší strategii neustálého zlepšování celkového pokrytí celoplošné Vysílací sítě „24“ hledáním nových zajímavých lokalit v rámci celé ČR“, řekl dnes při příležitosti finalizace příprav zahájení vysílání z nových pražských lokalit Jakub Juhas, výkonný ředitel Digital Broadcasting s.r.o.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:

X

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.

Souhlasím
Upravit mé předvolby
Odmítám